مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط لیزینگی

سلام و عرض ادب بنده سال 93 خودرو پرایدی خریدم که متاسفانه سر بنده کلاه گذاشتن من خودرو نقدی خریدم بعد مدتی متوجه لیزینگی بودن خودرو شدم موضوع پیگیر شدم نه فروشنده نه بنگاهی جواب درستی بهم دادن بعد مدتی هم بنگاه هم فروشنده متواری شدن شکایتم هم به جایی نرسید الان خودرو دستور توقیف داره اگه اقساط خودم پرداخت کنم دیر کرد بخشیده میشه و سند بنام خودم صادر میشه و اینکه چک فروشنده که به شرکت داده به من میدهند تا اقدام کنم چون چکها که به شرکت دادن ظهرنویس معتبری پشت نویسی کرده متاسفانه بارها این موضوع در مورد ظهرنویس به شرکت گفتم اما توجهی نکردن.

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

شما می تونید اقساط رو پرداخت کنید اما بخشیدن‌ جریمه‌ در اختیار شرکت سایپا‌ هستش و میتونه از جریمه کسر کنه
بعد از پرداخت بدهی اگر وکالت انتقال دارید می تونید با وکالت سند رو منتقل کنید در غیر این صورت بایستی دعوی الزام به انتقال سند تقدیم‌ کنید
اگه بدهی رو بپردازید احتمالا‌ چک ها در اختیار شما قرار میگیره اما در صورتی می تونید اقدام‌ کنید که شرکت لیزینگ‌ چک ها رو در وجه شما پشت نویسی کنه و انتقال بده در غیر اینصورت‌ صرفا می تونید به استناد چکها و فیش واریزی دعوی مطالبه وجه علیه فروشنده مطرح‌ کنید
همچنین دعوی کیفری فروش مال رهنی هم‌ می تونید مطرح‌ کنید