مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند خودرو

سلام من سال پیش یه ماشین تیبا 2 لیزینگی که سه فقره چک داشت که اخرین چک واسه 25 بهمن ماه نودو هشت بوده خریدم پول ماشینو تمامو کمال دادم الان پیگیر سند ماشینم که فروشنده سندشو فک رهن کنه و سند آزاد بشه ماه پیش فاکتور فروش و برگه سبزم بهشون دادم اما هی از این ماه به اون ماه موکول میکنه الان نزدیک 5 ماه شده ایا راه حلی هست شکایت بکنم و سندو از راه دیگه ای بدست بیارم آخه میخوام ماشینو بفروشم در ضمن صاحب ماشین مادرشه
ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام دادخواست فک رهن و الزام به تنظیم و انتقال سند مطرح نمایید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. مدارک را بگیرید و الزام به تنظیم سند بدهید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

اصلاح میکنم دادخواست الزام به انجام تعهد جهت فک رهن اگر هنوز فک رهن نشده ضروریه. واگر بک رهن شده دادخواست تنظیم و انتقال سند باید مطرح گردد