مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند خودرو

با سلام
سال 97 خودروی خریداری کردم که تمامی مدارک و یه وکالت بهم داده شد که سند بزنم .منتها وکالت زمانش تمام شده بود وقتی که به دست بنده رسید
برای تمدید اعتبار تمامی مدارک رو به دست فروشنده که نمایشگاه دار هست سپردم که وکالت مجدد برایم بزنند
اما بعد از گذشت حدود چهار سال هیچ اثری از مدارک ماشین نیست و کسی گردن نمیگیرد که دستش است
ماشین حکم توقیف دارد از طرف صاحب قبلی و الان حدود 50 روز است که در پارکینگ هست .
کل مدارک من یه قولنامه و یه وکالتی فروش هست که تازگیا از دفتر اسناد رسمی اخذ نمودم .
صاحب سند هم راضی به مصالحه نیست و ادعای مالکیت تمام خودرو را دارد
چطور شکایت کنم
لطفا در صورت امکان راهنمای جامع بفرمایید . مستند و مستدل

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر قولنامه دارید میتونید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و ایادی ماقبل بدین. در صورت نیاز به توضیحات کامل حتما از مشاوره تلفنی یا حضوری یک وکیل استفاده کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت از شخصی که مدارک را به او سپردید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخص یا توسط وکیل دادخواست ای مبنی بر الزام به تعویض پلاک ثبت نمایید