مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند خودرو

با سلام. اینجانب خودروی پرایدی در تاریخ اذر 98 از شخصی که ادعای مالکیت داشت خریدم و قولنامه کامل و به صورت دستی همراه شاهد و اثر انگشت نوشتیم. طبق گفته اون ماشین به نام خواهر دوستش بود. و قرار شد که سند و برگه سبز رو با مدارک من که شامل کپی شناسنامه و کارت ملی باشه ببره و وکالت بزنه. به همین دلیل من سند رو ازش نگرفتم چون برای دفترخانه لازم داشت. حالا بعد از گذشت 6 ماه هنوز برای من تعویض پلاک نکرده و همش اذیت میکنه. صاحب سند و پلاک رو پیدا کردم باهاش صحبت کردم. اون گفت من وکالت دادم اما طرف مقابل من نرفته سند بزنه و وکالت باطل شده. و بازم ایشان لطف کردن و فرمودن که سند رو بیار و طرف که ازش خودرو رو خریداری کردی بیار که یه نوشته بده که به نام تو بشه. بعد از کلی صحبت با طرف خودم متوجه شدم که سند رو دوستش ازش گرفته و پس نمیده. من ازش شکایت فروش مال غیر کردم حدود 20 روز پیش اما الزام به تنظیم سند نزدم. حالا به نظر شما من باید چه کار کنم؟ دوستش هم سند رو نمیده. خودش هم هیچ کاری نمیکنه. و اینکه اگه در جلسات حاضر نشه تکلیف چی میشه؟ و آیا امکان این هست که ماشین رو بهش به قیمت روز برگردانم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مشکل سند خودرو انتقال سند خودرو سند خودرو فسخ معامله خودرو خرید و فروش خودرو خودرو فسخ معامله سند