مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

درود و خسته نباشید.
بنده در حدود 3 سال پیش خودروی خود را که لیزینگی بوده به آقایی فروخته و قرارداد دستی با هم نوشتیم که آن آقا ملزم به پاس کردن چک های بنده است. اما متاسفانه آن قرارداد را من گم کردم.
و اون آقا خودرو را به شخص دیگری فروخته و به او نگفته که خودرو لیزینگی است. در نتیجه به خاطر پاس نشدن چک ها خودرو توقیف میشود. شخص ثالث با طرح دعوایی علیه اون آقا میخواهد وسیله را از توقیف در بیاید و تحویل دهد که طرف دوم متواری است و دادگاه به نفع طرف سوم رای داده و آن را مالک خودرو معرفی میکند و شخص ثالث به نمایندگی مراجعه کرده و بدهی های معوق را پرداخت می کند و خودرو را توقیفی در می آورد و حالا علیه من اقامه دعوا مبنی بر الزام به تنظیم سند خودرو و الزام به ایفای تعهد کرده است.
من آیا باید بروم و انتقال سند را انجام دهم؟
و اگر این کار را انجام ندهم چه ضرر و زیانی شامل من میشود؟
و سوال دیگر این است که وقتی آن آقا چک های من را پاس نکرده مگر قرارداد ما فسخ نشده است؟
ممنون میشوم در مورد ابهاماتم من را راهنمایی کنید. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. دادخواست طرف باید به ظرفیت شما که مالک هستی باشد و در صورتی که شما حضور پیدا نکرد در صورت محکومیت نماینده اجرا از جانب شما سند را امضاء می کند.و با پاس نشدن چکهای شما در صورت شرط فسخ می بایستی معامله را فسخ می کردی که چنین نکردی.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم