مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودروی لیزینگی

با سلام خدمت وکلای گرامی. بنده خودرویی لیزینگی رو به صورت وکالتی و قولنامه ی دستی و بدون شاهد به صورت کاملا نقدی خریدم. در صورت این که سند خودرو در رهن شرکت ... می باشد. فروشند طبق تعهد محضری که به من داده قرار شد برج 5 سال 99 با شرکت تسویه کامل کند و سند رو از رهن خارج نماید که بنده بتونم طبق وکالتی که دارم؛ تعویض پلاک و انتقال سند انجام بدم. ایشون به تعهدش عمل نکرده و میگه 7 ماه دیگر دیگه تسویه میکنم. میخوام بدونم راهش چیه که فروشنده هر چه زودتر اقدام به تسویه کامل کند تا سند آزاد بشه و بنده بتونم تعویض پلاک و انتقال سند انجام بدم؟ چون میخام ماشین را بفروشم و عجله دارم برا آزادی سند. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام وفق تعهد محضری خود دادخواست الزام به انجام تعهد طرف مقابل خود را بخواهید توصیه میشود قبل از دادخواست اظهارنامه نیز ارسال نمایید