مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو لیزینگی

با سلام
یک خودرو بصورت اقساطی از شرکت لیزینگی دوسال پیش تهیه کردم که با تموم شدن اقساطش خواهان انتقال سند آن شدم.متاسفانه سرمایه گذاری خودرو که نصف سند ماشین هم بنام ایشان ثبت شده است فوت کرده اند.در حال حاضر ورثه ی ایشان هزینه ی مالیات بر ارث ایشان را از من میخواهند در صورتیکه در قرارداد شرکت و .‌‌.. این موضوع اصلا مطرح نبوده و ایشان از انتقال سند امتناع میکنند و حتی با تهدید ایشان به شکایت بر این موضوع همراهی نمیکنند‌.میخواستم بپرسم آیا واقعا مالیات بر ارث خودرویی که قبلا خریداری کردم بصورت اقساط از شرکت و تمام هزینه های آن را پرداخت کرده ام اصلا به من مربوط است؟آیا میتوانم به دلیل اذیت کردن ایشان شکایتی تنظیم کنم که علاوه بر انتقال سند ایشان موظف بر پرداخت خسارت به بنده به دلیل معطلی و اذیت اینچنینی و همچنین پرداخت کلیه هزینه های وکیل در صورت هماهنگی را به من پرداخت کنند؟
متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالیات بر ارث را باید ورثه بپردازند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالیات بر ارث بر عهده فروشنده است و شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و