مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دفاع در دادگاه اخذ رشوه

موضوع اینه که یک سال بعد از کار بنده در یک موسسه قرارگاه عنوان کردن که شما به اتهام اختلاس و جعل باید بیایید پاسخ بدید بنده قبل از بازداشت رفتم و یک جلسه بازجویی شدم که گفتم هیچ کاری انجام ندادم و واقعا انجام نداده بودم
تا اینکه بازداشت شدم و در بازداشتگاه چندین بار مورد بازجویی قرار گرفتم و باز عنوان کردم بنده هیچکاری نکردم البته چند نفر از کارگاه به همراه هم حله و اختلاس انجام داده بودن و امضا منم جلسه کرده بودن و فقط بنده در سال قبلش از یکی از همون نفرات مبلغی را گرفته بودم البته کاری براش انجام ندادم و چون مشکل مالی داشتم ازش گرفتم که متاسفانه در بازداشتگاه طوری تحت فشار بودم که عنوان کردم کاری براش انجام ندادم و شاید بدلیل معرفی ایشان به مجموعه گرفتم و بعد از آمدن بیرون و در دفاعیه عنوان کردم تحت فشار بودم و پول قرض بوده و این اتهام را قبول ندارم حتی اون فرد هم آمد و در اظهاراتش گفت که قرض بوده و من تحت فشار بودم تا اینکه در کیفرخواست برای بنده اخذ رشوه زدن که واقعا این نبود بنده نمیتونستم کاری براش انجام بدم یا انجام داده باشم و حتی بین ما هم چیزی نبوده
یک جلسه دادگاه هم رفتیم و اونجا هم جلو قاضی هم بنده هم اون فرد گفت که بنده بیگناهم و این اتهام را قبول ندارم حالا چند روز دیگه دادگاه دوم هست نظر دوستان را در خصوص دفاعیه میخام رو چه مسئله ای زوم کنم و چه مدارکی و چی بگم
ممنون اگر کمک کنید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اظهارات رو تغییر ندین و همون اعلام کنین تحت فشار بودین و اقرار گرفتن و قرض بوده بهترین دفاع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ممکن است تبرئه نشوید چون خودتان اقرار کرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد