مشاوره حقوقی رایگان - دفاع اخذ رشوه در دادگاه

آیا اگر در بازجویی که بازداشت شده باشی که تحت فشار باشی گفته باشی که من پول گرفتم چون ایشان را معرفی کردم جهت کار دادن و بعد در جلسه دفاع آخر عنوان کردیم چون تحت فشار بودم هم من هم ایشون که بازداشت بودیم و و قرض بوده و پس دادم و حتی برگه محضری آوردیم در دادگاه هم همین را عنوان کردیم الان هم به دادگاه دیگه داریم بنظر مورد تایید قاضی قرار میگیره؟ میتونه کمک کنه ؟ واقعا جهت کاری نبوده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ملاک اصلی اقرار نزد قاضی در محکمه می باشد لذا می توانید اگر در کلانتری یابازجویی ها اقرار نموده اید اثبات نمایید تحت شکنجه اقرار نموده اید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صحت سنجی اقرار و پدیرش ان با دادگاه است.