مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به آبروریزی

سلام خسته نباشید
اقایی که قبلا باهم دوست بودیم تهدید میکنه که اگر باهاش نباشم به خانوادم میگه و عکسایی که داره رو پخش میکنه و ابروریزی و اینکه خودکشی میکنه. میخوام شکایت کنم که بترسه ولی مدرک خاصی ندارم، فقط یک سری پیام توی واتساپ که با شماره ایرانی هم نیست.
اگر که با این مدارک ممکنه، کجا و تحت چه عنوانی باید شکایت کنم.
و‌ اینکه اگر خودکشی کنه برای من دردسرساز میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به وجود پیام های ارسالی می توانید موضوع را شکایت و اثبات نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به وسیله پیام های ارسالی می توانید شکایت را مطرح و اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان تهدید می توانید شکایت کنید.