مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات موتورخانه و شوفاژ

کارشناسان محترم سلام
من در مجتمعی24 واحدی مالک یک واحد هستم و یکسال است که از موتورخانه و شوفاژ استفاده نمیکنم چون پکیج گرفتم برای واحدخودم
حالا مجتمع میخاد موتورخانه و شوفاژ را تعمیر کنه
سوالم اینه که این هزینه تعمیرات به من هم میخوره یا نه
سپاس فراوان از پاسخگویی شما کارشناس محترم و دلسوز

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله هزینه تعمیر شوفاژ و موتورخانه ، بر عهده تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی
میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موتورخانه جز قسمت‌های مشترک است و معمولاً اگر از ابتدا به صورت مساوی هزینه ها تقسیم گردیده بر همان اساس قابل پرداخت است در غیر اینصورت بر اساس میزان مساحت اختصاصی هر واحد هزینه‌ها باید پرداخت گردد