مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام بنده زوج هستم و در یک حیاط 800 متری یک منزل 100 متری من دارم و در طرف دیگر پدر مادرم زندگی میکنن جدا هستیم . منزلم همه چی داره فقط امتیازات اب گاز برق را از پدرم استفاده میکنم لوله کشی سیم کشی انجام شده به همسرم تمکین فرستادم و او گفته خانه مستقل تهیه کنن ایا منزل من مستقل هست یا نه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می توانند اما با باید کارشناسی گردد در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کارشناس دادگستری منزلی که شما تهیه کردید را تایید نمایندزوجه مکلف به تمکین خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه منزل تهیه شده توسط کارشناس تایید شود زوجه مکلف به تمکین خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر منزل مستقل محسوب میشه هر چند که برخی قضات یا کارشناسان به جهت دخالت پدر و مادر چنین منزلی را مستقل نمی دانند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت تاييد كارشناس همسرتون بايد تمكين كنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
به نظر مستقل نمی باشد علی ایحال باسد توسط کارشناس تایید گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تمام امکانات آن مستقل است مشکلی پیش نمی آید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس استقلال انرا مشخص میکند ولی به نظر میرسد مستقل تلقی گردد

محمد طاهری

محمد طاهری :

بله خانه شما مستقل در عرف ميباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر مستقل محسوب نمیشود
و اصولا کارشناسان ، این منزل را مستقل نمی دانند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تشخیص منزل مستقل شما طبق نظر کارشناس می باشد دادگاه هم طبق نظر کارشناس اقدام به صدور رای می نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در صورت تائید کارشناس و عدم تمکین،ایشان ناشزه محسوب میشوند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این تفاسیر اگر هیچ امکانات مشترکی نداشته باشد ، منزل مستقل است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

نظر کارشناس دادگستری مهم است که منزل جداگانه محسوب میشود یا خیر

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام موضوع به کارشناسی ارجاع و با بررسی کارشناس تصمیم شایسته گرفته خواهد شد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بایستی برای قاضی اثبات کنید که منزل مستقل میباشد ودرشان زوجه

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

باسلام
به نظر من مستقل میباشد ولی توافق و سازش کنید بهتر است