مشاوره حقوقی رایگان - شماره پرونده

سلام خسته نباشید من یه پرونده راجع به توهین و افترا داشتم که موضوع شاکی در شاکی شد و پرونده ها تحت بررسی امروز برای من پیامکی اومد که اقای ... پرونده شما با شماره ..
وشماره بایگانی ... به شعبه 631 ارجاع شد اما چرا شماره پرونده با پرونده خودم فرق داره؟ در حالیکه به سامانه هم مراجعه میکنم مینویسه به افراد ذی سمت و نمایندگان قانون مربوط است ؟ لطفا جواب منو بدین خیلی نگرانم

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. ممکنه این پیامک مربوط به شکایت طرف مقابل باشد. به شعبه مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید شکایت دیگری شده می توانید ابلاغ را ارسال نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

احتمالا کسی دیگر از شما شاکی شده ودر یک شعبه دیگر شماره پرونده ثبت شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت احراز موضوع به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید ظاهرا پرونده شما به شعبه دادگاه ارسال شده است
شما حضورا به شعبه
مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نگران نباشید به احتمال زیاد پرونده دیگری در شعبه دیگری دارید بایستی حضوری به شعبه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایدحضورا پیگیر شوید شاید این پرونده دیگری باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا شکایت جدیدی از شما شده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به شعبه مراجعه و از علت پیام و محتوای پرونده مطلع شوید