مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شماره پرونده

باعرض سلام بنده چطور میتوانم شماره پرونده قضایی خودمو دربین سالهای 87-86 پیدا کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به انفورماتیک دادگستری رجوع کنید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام.
در سایت عدل ایران وارد شوید و از قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی کلیه پرونده های خود را مشاهده کنید.
رمز شخصی لازم دارید.
زمانی که وارد سایت شدید بازه زمانی قبل از سال 1386 را انتخاب کنید چرا که سیستم به طور خودکار پرونده های یک سال گذشته شما را نشان میده.

تیک پرونده های مختومه و مطروحه را بزنید.
اگر از این طریق به نتیجه نرسیدید به واحد رایانه دادگستری شهرستانتون برید و با دادن کد ملی لیست گردش کلیه پرونده های خود را بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سایت عدلیران ابتدا اقدام کنید در صورتی که به نتیجه ای نرسید از طریق دادگستری شهرستان خویش و واحد انفورماتیک اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید