مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر جانباز متوفی به تنها دختر مطلقه

با سلام و وقت بخیر. خانمی 37 ساله و تنها فرزند جانباز 25 درصد متوفی به سال 63 هستم. از حقوق پدر از ابتدا به علت بی اطلاعی از قوانین هیچ استفاده ای نبرده ام. اواسط دهه 80 به مدت تقریبا 4 سال حقوق دریافت کردم که با ازدواج بلافاصله قطع شد. در حال حاضر قصد متارکه دارم. آیا مجدد امکان دریافت حقوق پدرم را از بنیاد شهید خواهم داشت؟ شاغل هم نیستم. از چه طریقی اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله بعد از طلاق به ارگان مربوطه مراجعه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله بعد از طلاق می توانید به استناد طلاقنامه و مدارک هویتی مجدداً نسبت به برقراری مستمری حقوق پدرتان اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله
شما بعد از متارکه باید درخواست خود را به بنیاد جانبازان مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله به ارگان مربوطه مراجعه نمایید.