مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانبازی

من یک سال بود ازدواج کرده بودم پدرم فوت کردن بعداز فوت پدرم ،مادرم حقوق جانبازی 25 درصد پدرم را می گیرد .
من بعداز 14 سال از شوهرم جدا شدم الان با دو بچه هیچ در آمدی ندارم بیمه ندارم بنیاد میگه از حقوق پدرت نمی رسد .مادرم تنهایی حقوق را میگیرد و وضع مالیش خوب هست ولی کمکی هم نمی کند به من
الان سئوال م این هست چرا حقوق پدر به من نمی رسد

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

چون در زمان زنده بودن از سرپرستی پدر خارج شدین و جدا شدین پس از مرگ