مشاوره حقوقی رایگان - بنیاد شهید

سلام دختر مطلقه ای هستم پدر من جانباز 25 درصد بود و فوت کرده. بعد از طلاق به بنیاد شهید رفتم و گفتند حقوق پدرم به من تعلق نمیگیرد چون بخش نامه اومده. فقط کمک معیشتی به مادرم میدهند آیا چنین بخشنامه ای آمده است. و آیا میتوان از حقوق آن استفاده کنم .. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

حقوق جانبازی پدر به دختر مطلقه مستمری پدر به دختر مطلقه دریافت حقوق جانبازی پدر مستمری بنیاد شهید حقوق جانبازی