مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

با عرض سلام
برای تقسیم حقوق بازنشستگی پدر، بین مادر و 2 دختر ،
اگر یکی از دختران سهم خودش را نخواهد
آیا سهمش به مادر می‌رسد یا بین مادر و و دختر دیگر تقسیم میشود؟؟؟
و اگر بین مادر و خواهرم تقسیم می‌شود
چند درصد تقسیم می‌شود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما و خواهرتون مشمول مستمری باشید طبق قانون بیمه تامین اجتماعی 50 درصد سهم زوجه و 25 درصد فرزندان برای هر کدام خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سلام
50 درصد سهم زوجه و 25 درصد سهم هر یک از فرزندان خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تنها خواهر ومادر شما محق باشند 50 درصد مستمری مادر و25 درصد خواهر شما

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام 50 درصد سهم زوجه و 25 درصد سهم هر یک از فرزندان خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مستمرری بگیران تامین اجتماعی زوجه 50٪و فرزندان 25٪

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام 50 درصد سهم زوجه و 25 درصد سهم هر یک از فرزندان خواهد بوددر صورت نیاز به راهنمایی کامل تر می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بین مادر و دختر تقسیم خواهد شد و 50 درصد سهم مادر و 25 درصد سهم دختر و مابقی هم بین دختر و مادر تقسیم خواهد شد