مشاوره حقوقی رایگان - دیوار ضلع شرقی بنده و شراکتی نبودن آن و استفاده همسایه از دیوار بنده

با سلام بنده زمینی خریداری کرده و دیوار مشترکی بین همسایه داشتم که با زبانی گفتن همسایه ما خراب کرده و دیوار جدید احداث کردیم ( دیوار در زمین خود گذاشتم و متراژ ان با سند یکی هست و در حال حاضر همسایه امده کنار دیوار بنده فرش کرده و با هر بار شستن حیاط باعث خرابی منزل من شده من چه کاری را باید انجام دهم ایشان نصفی راه را دیوار خود را گذاشته و بقیه که منزل من هست دیوار نگذاشته و گفته نمی گذارم لطفا راهنمای کنید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
یا دادخواست حقوقی مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شورا تامین دلیل کنید و بعد به عنوان مزاحمت شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید و سپس شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه تقاضای کارشناسی و مطالبه خسارت کنید.