مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور

سلام و عرض ادب
بنده قصد خرید خودرویی دارم که سالها پیش تعویض موتور داشته است. منتها شماره بصورت دستکوب حک شده است و عبارت " موتور تعویضی شماره دستکوب" در برگ سبز ناجا درج میباشد. آیا با توجه به درج این عبارت، معامله همچین خودرویی اشکال قانونی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با مجوز راهور این تعویض انجام شده باشند منع قانونی وجود ندارد