مشاوره حقوقی رایگان - سلام، زنی هستم با دو دختر 11و3ساله شوهرم میگه از من عکس وفیلم داره که من با مرد دیگری زنا کردم

سلام زنی هستم که دو فرزند دختر دارم، شوهر میگه از من عکس و فیلم داره که من با مردی زنا کردم و می خواد به عنوان حق سکوت ماشین، خونه و مهریه ام را بهش ببخشم وگرنه میره ازم شکایت میکنه ایا مدارکش برای اثبات جرم و رای دادن قاضی کافی هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صحت و سقم مدارک همسرتان باید بررسی شود در صورتیکه چنین مدارکی داشته باشد امکان اینکه شما را محکوم نماید وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به جرم رابطه نامشروع مجازات خواهید شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا بله کافی است
و حکم به رابطه نامشروع صادر خواهد شد ولی زنا ثابت نخواهد شد و قاضی حکم به زنا نخواهد داد