مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

مردی هستم 37 ساله. متوجه خیانت همسرم شدم.اکانت تلگرام ایشان را روی تلفن خودم بدون اطلاع همسرم فعال کردم و و از چتهای ایشان یقین حاصل شد که با اقایی در ارتباط هستند. دیروز در منزل ما رابطه جنسی داشتند و در چتهایی که تا اخر شب باهم داشتند اون اقا فیلمی از رابطه جنسی خودش و همسرم رو برای خانوم من ارسال کردن گفتن چقدر این لحظات دوست داشتنی بود. چهره هر دو طرف رابطه کاملا واضحه در فیلم.
این فیلم به تنهایی میتواند مورد استناد باشد برای دادگاه؟ دلیل دیگری برای اثبات جرم لازم است ؟
اگر از ایشان شکایت کنم همسر خودمم متعاقبا محکوم میشود؟ ( امکان دارد فقط از اون اقا شکایت کرد)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جرم را همسر شما انجام داده بعد شما میخواهید از آن آقا شکایت نمایید هر دو مرتکب جرم زنا شده اند و مجازات می شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با ارایه انها میتوانید شکایت کنید ولی همسر شما هم محکوم است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هردو طرف محکوم به رابطه نامشروع زنا می‌باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله قابل اثبات است شما باید شکایت رابطه نامشروع را بر علیه هر دو نفر مطرح نمایید
ولی بهتر است ابتدا به مجازات جرم ، هم فکر نمایید . زیرا مجازات سنگینی خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر دو طرف به جرم رابطه نامشروع محکوم خواهند شد .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام � دو مورد تغییر قرار می‌دهند و احتمال محکومیت ایشان وجود دارد