مشاوره حقوقی رایگان - نزدیکی زنم با پسر مجرد

سلام خسته نباشید
من سال قبل به دلیل استفاده از مواد مخدر همسرم ترکم کرده و به خانه مادرش رفته من هم تنها با یه بچه 4 ساله مجبور به ترک مواد شدم
خودم درترک اعتیاداقامت گرفتم حدود 40 روز نبوده ام
همسرم در این مدت نمیدونم چیکار کرد درحالی که با ریکاوری پیام هاش به شماره ای رسیدم ....
کم کم متوجه شدم همسرم یه شب به تولد رفته ....من پیگیر شدم و متوجه شدم اصلا تولد نبوده در این موقع دیدم اقدام به درخواست مهریه کرده
وقتی جویا شدم متوجه شدم با پسر مجرد هم خوابی کرده در این باور که گفته من قرص ضد بارداری استفاده کردم من پیگیر شدم ک چرا اینکار رو کرد او در جواب گفت بخاطر نکردن نزدیکی به من مجبور شدم ولی من اشتباه کردم و آبرو من را نبر
من به مدت چند ماه آزمایش کردم ولی دیگ اشتباه نکرد
تو این مدت من نزدیکی میکردمو .... میریختم ولی اصلا خبر از باردار شدن زن چیزی مشخص نبود انگار دفع میکرد اینکار رو به مدت 6 ماه تا 8 ماه کردم وقتی پس از8 ماه متوجه حالت تهوع خستگی وغیره شدم در حال حاطر باردار هس 5 ماهه من قصد بچه نداشتم ولی مجبور به آزمایش کرد بودم ک چرا باردار نمیشه.
ازتون خواهش میکنم دلیل اینکه اوایل نمی شد رو به من بگید تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مهریه به قوت خود باقی است
لکن امکان آزمایش نسبت به موضوع وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال پزشکی مطرح شده است و سوال حقوقی مطرح نشده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.