مشاوره حقوقی رایگان - مغازه سرقفلی

سلام
آیا کسی که دو یا چند دربند مغازه سرقفلی دارد و درعین حال حق واگذاری به غیر رو هم ندارد
می‌تواند خودش چند شغل متفاوت از هم دایر کند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر عنوان شغل در قرارداد قید شده باشد نمیتوانید شعلی غیر از ان ایجاد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود همان شغل که در قرارداد آمده باید انجام شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قرارداد باید عمل شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
میباید طبق قرارداد عمل گردد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

توجه بفرمایید که مالک سرقفلی حق تغییر شغل ندارد مگر تغییر شغلی که عرفا مشابه شغل قراردادی باشد . اما مالک سرقفلی می تواند در صورت بلا استفاده بودن ملک و عدم حصول توافق با مالک ،از دادگاه حکم تجویز انتفال سرقفلی به غیر را بگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عنوان شغلی که در سرقفلی قید شده ،حق همان شغل و یا شغل مشابه را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اصولا خیر
ولی باید ابتدا مشخص بشود که قرارداد شما مشمول قانون م م 56 است یا قانون م م 76
است
تماس بگیرید