مشاوره حقوقی رایگان - تغيير شغل سرقفلی

سلام ميخواستم از فروش قطعات الكترونيک به تعميرات لوازم خانگي و برقي تغيير شغل بدم آيا اگه اتحاديه يكي باشه تغيير شغل حساب ميشه و اگه اتحاديه عوض بشه چطور ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تشابه شغل باشند تغییر شغل محاسبه نخواهد شد در هرصورت از اتحادیه مذکور پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اتحادیه بپرسید ولی به نظر می‌رسد که مشابه نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر هر دو شغل
دارای یک اتحادیه باشند ظاهرا تغییر شغل به شغل دوم ، عرفا ، مشابه شغل قبلی است و مالک نمیتواند مدعی
تخلیه بشود
ولی بهتر است به صورت کتبی ، از مالک
اجازه بگیرید تا در آینده دچار مشکل نشوید