مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام. خسته نباشید. شوهر بنده درخواست طلاق پارسال دادن ک اونجاقاضی نوشته بود ک من جدا زندگی میکردم و کارهایم ک انجام دادم رایگان بود رای اومد اجرت نرسید نحله رسید ک بنا ب دلایلی شوهرم پرونده رو بست. اول اینک اینارو خود قاضی نوشته بود منم اصلا خطشون نمیتونستم بخونم امضا کردم چون فک نمیکردم قاضی چیزایی ک نگفتم بنویسه. و بعد اینک شوهرم اون پرونده رو بست. بعد شش ماه دوباره درخواست طلاق داد اینبار تاکید کردم اجرت میخوام من هیچ کاریو رایگان انجام ندادم. قاضی کارشناسی فرستاد اجرتمو زدن 15میلیون. الان هم من هم شوهرم اعتراض زدیم. شوهرم میتونه شاهد ببره ک ما اصلا با هم زندگی نکردیم اجرت نرسه بهم. و دوم اینک میتونه با استناد ب پرونده پارسال ک امضا کردم رایگان انجام دادم اجرت المثل نرسه. ممنون میشم جواب کامل و جامع بدین تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صورتجلسات قابل قبول است و بله شاهد نیز معتبر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام می تواند استناد نماید شما نیز می توانید با دلایل و مدارک محکمه پسند دفاعیات خود را اعلام نمایید