مشاوره حقوقی رایگان - فروش حق کسب و پیشه

با سلام. 63 سال حق کسب و پیشه در یک مغازه‌ نانوایی داریم سال 1354 کل مغازه‌ فرو میریزد وآتش می‌گیرید یعنی بعد از 20 سال مستاجر، با مراجعه‌ به‌ مالک‌ و امتناع از بازسازی، طبق صورتجلسات آتش نشانی و اعلام مراجع ذیصلاح مستاجر با هزینه خود اعیانی را از نو می‌سازد بل طاق و تیرآهن قبلآ کاه گل و سقف چوبی و فرسوده بود.آب و برق توسط مستاجر خریداری و نصب میشود سپس امتیاز گاز و تلفن و پرداخت عوارض شهرداری، کل اين موارد با صدور قرار کارشناسی توسط سه نفر کارشناس تایید گشته و نهایتا طی آخرين شکایت مالک ، مرجع قضایی طی رای صادره سال‌ 96 اعلام میکند که‌ ما مالک هستیم نه مستاجر، حال می‌خواهیم منافع خود را واگذار کنیم یعنی بفروشیم آیا مشکلی دارد وراه درست چيست؟ ممنون وتشکر.

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

با سلام. سوالتون کمی ابهام دارد و مشخص نیست شما کدام طرف این ماجرا هستید. مالک هستید؟ مستاجر هستید؟ شخصی قبل از مستاجر هستید. برای توضیح تکمیلی میتوانید تماس بگیرید 09121543874

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید بزرگوار سوالتان خوب منظور را نمی رساند