مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

در تاریخ 97/06/15 منزلم را اجاره داده ام که هر سال تمدید کردم تا تاریخ 1400/06/15 انقضای قراردادش بوده .
در قرارداد نوشته مبلغ 100 هزار تومان در صورتی که مستاجر از تسلیم منزل بعد از انقضا قرارداد امتناع کند باید به موجر بپردازد و تهاتر خسارت ناشی از عدم تخلیه (اجرت المثل) با مبلغ قرض الحسنه بلااشکال ست.
درخواست تخلیه داده ام و وقت رسیدگی شورای حل اختلاف 1400/07/27 است .
1-درخواست اجرت المثل را هم الان بدم یا وقتی حکم را دادن بدم؟
2-اگر باید درخواست اجرت المثل را زودتر بدم چطوری میتونم وقتی که به دادخواست تخلیه رسیدگی میکنن همزمان با آن دادخواست اجرت المثل هم بررسی کنند؟ (آیا باید دادخواست تقابل بدم یا دادخواست اجرت المثل)
3-مبلغ اجرت المثل به تاریخ اولین قرارداد سال97 که نوشته شد بود 100 هزار تومان هست،به نرخ آخرین اجاره ای که داده حساب میکنن یا کارشناس تعیین میکند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با درخواست تخیله اجره المثل هم بدید و خسارت همان است که در قرارداد نوشتید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خسارت همان است که در قرارداد تعیین گردیده است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

درخواست اجرت المثل دهید.
برای توضیحات تکمیلی تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با درخواست تخیله اجره المثل هم بدید و خسارت همان است که در قرارداد نوشتید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست اجرت المثل و خسارت هم وفق قرارداد بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهتر است ابتدا به تخلیه شما رسیدگی تا دقیقا زمان تخلیه مشخص وبفد از تخلیه ملک مدت زمان تخلف فراردادی مستاحر مشخص وسپس بر اساس ان وجه التزام قراردادی خودرا مطالبه نمایید