مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کارت ملی

با سلام من تو تلگرام بودم ینفر به بنده نوشت من میتونم از فروشگاه اینترنتی ... برات سفارش بزنم رایگان منم ساده قبول کردم گفت شماره تلفنی که بنام خودته و شماره ملی بده بعد یه کد از برنامه ایزی پی امد گفت کد رو بده منم دادم بعد بلاکم کرد رفتم تو اون برنامه ترسیدم کاری کرده باشه نوشته بود تراکنش 200 هزار تومن هم برداشت هم شارژه میخاستم بدونم ایا با کد ملی من شماره حسابمو هک کرده؟ هنوز نرفتم ببینم پولی برداشت شده یا نه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
رمز های کارت خود را تغییر دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر از این طریق برداشتی انجام شده شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برداشتی کرده بود میتوانید شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رمز کارتتان را فعلا سریعا تغییر دهید و اگر برداشت وجهی صورت گرفته شکایت کنیدو دیگر اعتماد نکنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر می رسد فقط اپلیکیشن ایزی پی را با شماره شما روی گوشی خودش نصب کرده است . رمز های خود را جهت اطمینان تغییر دهید و هیچ رمزی را برای وی ارسال نکنید