مشاوره حقوقی رایگان - ادعای قرض دادن به متوقی

باسلام
پدرم چند ماه پیش از دنیا رفته و بین اهالی شهر داد و ستد بسیار داشته تاانجا که مقداری پول از برخی افراد به صورت امانت نزد وی بوده است چند روز پیش یه نفر ادعا کرد چند سال پیش پولی به صورت قرض نزد پدرم گذاشته و پدرم ماهانه مبلغی را به حسابش واریز میکرده
یک فقره چک به گفته وی دستش است و ‌پدر هیچ مال و ارث به جا نگذاشته
اگر شخص شکایت کند تکلیف چه خواهد بود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر متوفی دینی داشته باشد طلبکار فقط میتواند از ماترک ، دین خود را بگیرد
و اگر متوفی اموالی نداشته باشد طلبکار نمی تواند ، از ورثه مطالبه
دین نماید مگر ورثه

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که ورثه ترکه راقبول کرده باشند بایدبه نسبت سهم الارث پرداخت نمایند.درصورتی قبول نکرده ومتوفی مالی ندارد نمیتواندازورثه بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طلبکار می تواند از ورثه که ترکه را‌ قبول کرده اند طلب خود را به نسبت سهم الارث بگیرد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام طلبکار میتواند از وراث متوفا مطالبه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از ماترک قابل وصول است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر متوفی دینی داشته باشد طلبکار فقط می تواند از ماترک ، دین خود را بگیرد و اگر متوفی اموالی نداشته باشد طلبکار نمی تواند بگیرد