مشاوره حقوقی رایگان - دین متوفی و عدم وجود ماترک

میت دینی دارد
اما ماترکی ندارد فقط حقوقش به زنش رسیده
دین میت چگونه باید پرداخت بشود؟
وراث مسئولیتی نسبت به دین دارند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر ترکه قبول شده باشد وراث مسولیت خواهند داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ماترکی از متوفی مطابق قانون امور حسبی یافت نشود و به ورثه چیزی نرسد کسی مسئول پرداخت نیست و اگر پرداختی هم باشد اخلاقیست نه قانونی در این موضوع نقل است که متوفی مدیون از دنیا رفته است و دین بر ذمه اوست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصی که فوت کرده است اموال دارد می‌بایست از اموال پرداخت شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت قبول ترکه هر وارث به میزان سهم الارث مسئولیت در پرداخت خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
اما اگر مادرتان دین را از حقوق پرداخت کند بهتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ترکه را قبول کرده اید باید بپردازید درحالت کلی بهتر است با حقوق دین پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دین متوفی از ماترک وی پرداخت خواهد شد و وراث مسئولیتی در خصوص دیون متوفی نخواهند داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ورثه تا میزان ترکه مسئولیت خواهند داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر از آن

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام وراث الزامی به پرداخت دین متوفی از اموال خود ندارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت قبول ترکه هر وارث به میزان سهم الارث مسئولیت در پرداخت خواهد داشت در غیر اینصورت خیر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه شخص فوت شده اموال دارد از اموال پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصی که فوت کرده است اموال دارد می‌بایست از اموال پرداخت شود