مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی فرد فوت شده

سلام
خواهرم به تازگی فوت شده و ظاهرا مقدار بدهی بسیار زیادی داشته که ما الان متوجه شدیم و سفته هایی که داده به کارفرماها
الان سوالم این هست که آیا از نظر قانونی پرداخت بدهی و سفته ها با پدرم هستش و ازش شکایت میکنن یا چون فرد فوت شده بدهی پرداخت نمیشه؟
ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا خیر ،
بدهی متوفی در صورتی که ایشان اموالی داشته باشند از ماترک ایشان وصول خواهد شد و وراث در این خصوص مسئولیتی ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر وارثین ماترک را قبول نمایند و دخل و تصرف نمایند مسئولیت پرداخت بدهی های مورث را خواهند داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اما اما بهتر است موضوع را پیگیری نمایید شاید سفته ها بابت حسن انجام کار بوده باشد و بدهی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ورثه ترکه را قبول کرده باشند مسئول پرداخت دیون متوفی نیز هستند.
در صورت رد ترکه مسئولیتی ندارند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ربطی به پدر شما ندارد اگر چیزی از او باقی مانده بابت بدهی توقیف میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بدهی متوفی از سهم ماترک وی پرداخت خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به میزان سهم الارث و فقط به از روی ماترک خواهرتان نه از مال خودش

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که مال واموالی ازآن مرحوم باقی مانده باشد دیون ایشان از آن اموال پرداخت می گردد و طلبکاران حق مراجعه به شما را ندارند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وراث ان مرحوم باید رسما به دادگاه اعلام کنند که چیزی از ترکه نمی خواهند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به این دارد که متوفی اموالی داشته یا خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظرف یکماه از تاریخ فوت باید اعلام رد ترکه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وراث تا سقف ترکه مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند