مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب از ورثه متوفی

سلام علیکم، با عرض خسته نباشید. شخصی مبلغی پول از بنده گرفته بود تا فعالیت اقتصادی انجام دهد. برای ضمانت پول من سفته داده بود. ایشان متاسفانه فوت کردند. در حسابهای بانکی و همچنین در اداره ثبت هم هیچ پولی و مال و اموالی و هیچ ملکی و هیچ چیزی بنام خود ندارد. ساختمانش را هم به اسم خانمش ثبت کرده است. لطفا بفرمایید بنده به چه طریقی می توانم با این سفته ها از ورثه ایشان طلب خود را بخواهم ؟ متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هیچ چیزی به عنوان ترکه ندارد نمیتوانید بر علیه ورثه اقدام کنید و ورثه اخلاقا باید بدهی پدر را تصویه کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وراث در صورت پذیرش بدهی پدرشان مسولیت پرداخت خواهنددداشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ورثه هیچ مسئولیتی در مقابل دیون پدر ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ورثه ملزم به پرداخت دیون متوفی نیست