مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

باسلام من به یک نفربیست سال به بالابودیعنی دانشجوبودیم ازمن پنجاه میلیون تومان پول خواست وگفت لازمش دارم چند روزه دیگه میدهم ویه سفته امضا کرد وبه من داد ایشان بعداز چندروز به علت ایست قلبی درگذشت
بعدازبررسی فهمیدم پولی یا هیچ گونه مال اموالی ندارد ولی پدرش درقیدحیات است ووضع مالیش خوب است چند بار هم زنگ زدم هر سری یه بهانه آورد یکی از استادمان شاهد این قضیه هست وگفت هر وقت شاهد خواستی من حاضرم شهادت بدم ببخشید سرتان رابه درد آوردم حالا راهی هست پولم از پدرش بگیرم یانه ؟اگر هست لطفا"مرا راهنماییم کنید یا چطور شکایت کنم تا به پولم برسم ضمنا"شماره واریزیم هم دارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه وراث وی دادخواست مطالبه وجه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست حقوقی باید بدهید شکایت فایده ایی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید از اموال متوفی طلب خود را مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت کیفری به نتیجه نمی‌رسد بهتر است علیه وراث دادخواست مطالبه وجه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت. وراث دادخواست مطالبه مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بدهی مدیون ربطی به اموال پدرش که در حال حاضر زنده است ندارد و در صورتی که پدرش نیز الان بمیرد هم ارثی به متوفای مدیون شما نمی‌رسد زیرا زودتر از پدر فوت نمود مگر اینکه پدرم متوفی به لحاظ اخلاقی بخواهد دین فرزند را ادا کند که اجباری در این کار نیز نیست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

میتوانید دادخواست دهید سپس چنانچه درآینده اموالی از وی بدست آمد آن راتوقیف کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

دادخواست مطالبه وجه علیه وراث تقدیم کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله امکان مطالبه سفته از وراث وی وجود دارد. باید به طرفیت وراث وی طرح دعوی نموده که اگر مبلغ سفته زیر 20 میلیون تومان باشد مرجع رسیدگی شورای حل اختلاف و اگر بالای 20 میلیون تومان باشد، مرجع رسیدگی دادگاه عمومی خواهد بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر وی هیچ گونه اموالی از خود نداشته باشد خیر نمی‌تونید از پدر ایشان مطالبه کنید