مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات و مالکین مجتمع تجاری

سلام
در مجتمع تجاری و در مشاعاتش غرفه ای دارم مالک مجتمع با این موضوع هیچ مشکلی ندارد و کرایه اش را می گیرد اما یکی از کسبه تعداد واحدهای زیادی را خریداری کرده است و در طبقه همکف که غرفه وجود دارد تمام مغازه ها را خریده است آیا ایشان ( صاحب مغازه ها ) می تواند برای غرفه موجود در مشاع تصمیم بگیرد ؟ حق دخالت در کرایه ؟ و سایز و ظاهر غرفه را دارد ؟
ایشان رییس هیئت مدیره هم میباشد از طریق مسایل مدیریتی میتواند مشکلی برای کس و کار ایجاد کند ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تصمیم گیری باید با توافق کلیه شریکان مشاعی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در مشاعات تصمیمات با اکثریت مالکین ومتصرفین است