مشاوره حقوقی رایگان - هیات امنای مجتمع تجاری اداری

در مجتمع تجاری اداری چند نفر بدون برگذاری مجمع و رای اکثریت و صرفا با اخذ امضا از حدود 30٪ از مالکان یا مستاجران مدیریت مجتمع را دردست گرفته و طی سه سال اخیر بدون برگذاری حتی یک مجمع و پاسخگویی و مدام مبالغ شارژ واحد ها را افزایش میدهند ضمن اینکه در این مدت حتی یک بیلان مالی و گزارش هزینه و درامد هم ارائه نکردند اینجانب پس از تذکرات متعدد و درخواست تشکیل هیئت مدیره قانونی بخشی از شارژ واحد را ماهیانه پرداخت مینمایم و نماینده هیئت امنای مذکور اقدام به شکایت و ادعای عدم پرداخت شارژ از اینجانب در شورای حل اختلاف نموده است لطفا راهنمایی بفرمایید حکم دادگاه چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مجمع تشکیل دهید ‌و هیأت مدیره جدید را انتخاب کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دفاع نمایید و ایراد عدم احراز سمت خواهان را مطرح نمایید که ایشان هیچ سمتی به عنوان مدیر مجتمع ندارند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مدیر ساختمان نماینده قانونی ساختمان در جهت طرح شکایت محسوب نمی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین حرفها را در شورا بزنید و بگید خواهان سمت ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایراد نمایید و عنوان کنید که خواهان سمت ندارد