مشاوره حقوقی رایگان - عدم‌ پرداخت‌ شارژ‌ واحد‌ تجاری‌

با‌ سلام‌ ‌ آیا‌ بند‌ قانونی‌ جهت‌ جلوگیری از عدم‌ پرداخت‌ شارژ‌ ماهیانه واحد‌ تجاری‌ که‌ فعال‌ نیست‌ در‌ مجتمع‌ تجاری‌ (پاساژ) وجود‌ دارد‌ .

همچنین‌ بند‌ قانونی‌ برا‌ واحدهای‌ تجاری‌ در‌ مجتمع تجاری‌ رو‌ به‌ بیرون‌ (درب‌ مغازه‌ از‌ درب‌ اصلی‌ پاساژ‌ نیست‌ و‌ درب‌ مجزا‌ دارد‌ ) ولی‌ از‌ امکانات‌ مجتمع‌ مانند‌ برق‌ و‌ .... استفاده‌ میکند ولی شارژ‌ کامل‌ پرداخت‌ نمیکند‌ . وجود‌ دارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شارژ باید پرداخت شود
البته اگر از داخل پاساژ رفت و آمد نداشته باشید فقط هزینه آب و برق و گاز باید پرداخت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حتی اگر از واحد صنفی استفاده هم نکنند ملزم به پرداخت شارژ می باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت عدم استفاده از کیک هم باید شارژ پرداخت شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پرداخت هزينه ‌هاي مشترك اعم از اينكه‌ ملك مورد استفاده قرار گيرد يا نگيرد الزامي است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تمام مالکان ، باید شارژ را به صورت کامل پرداخت نمایند
مدیر مجتمع میتواند دادخواست اقامه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این جور مسائل بسته به عرف منطق است و باید بر اساس رضایت مالکین و سایرین همجوار بررسی شود

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، ارسال اظهارنامه و مطالبه وجه شارژ توصيه قانوني ست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
در هر صورت باید شارژ را پرداخت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام؛؛؛

با تنظیم اظهارنامه ای به نام مالک یا مستأجر خاطی اقدام قانونی خود را انجام دهد.

اگر واحد ذکر شده با گذشت 10 روز از دریافت اظهارنامه، نسبت به پراخت شارژ اقدام نکند، مدیر ساختمان می‌تواند خدمات مشترک مانند آب گرم، گاز و … را برای آن واحد قطع کند. مدیر باید توجه داشته باشد که قطع خدمات اختصاصی واحد مذکور جرم محسوب می شود و وی فقط باید واحد خاطی را از خدمات مشترک محروم کند. در این موارد بهترین راهکار مراجعه به مراجعه قضایی برای دریافت حکم است.

یک وکیل :

با سلام
شارژ واحد حتی درصورت عدم استفاده از مشاعات و تعطیل بودن واحد صنفی باید پرداخت گردد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما طبق ماده 4 و ماده 10 قانون تملک آپارتمان ملزم به پرداخت شارژ هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال در صورت عدم موفقیت دادخواست دهید