مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و حقوق ماهیانه

پدر بنده بازنشسته با همسر دوم و دو دختر نوجوانش زندگی میکند و من با مادر خود زندگی میکنم پدرمو بدلیل اعتیاد شدید از اومدن در منزل خودمون منع کردیم چون چندین بار باعث آزار و اذیت مادرم شده . آیا حق و حقوق ماهیانه ب مادرم تعلق میگیره و چ درصدی از حقوق و راه قانونی پیگیری این حق و حقوق چجوریه ـ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله زوجه باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه خود و فرزندان را مطالبه نماید و مبلغ نفقه با توجه به شان زوجه توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

البته شرط پرداخت نفقه منوط به تمکین عام و خاص مادرتان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله پدر شما باید نفقه مادرتان را پرداخت نماید ودر صورت عدم پرداخت میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادر شما طبق نظر کارشناس می تواند نفقه خود را مطالبه کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پدر شما باید نفقه مادرتان را پرداخت نماید