مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تحت عنوان صیغه یابی

با سلام وخداقوت. من یکماه پیش از طریق پیج اینستا با خانمی که تحت عنوان صیغه یابی کار میکرد مبلغ ششصد هزار تومان به حساب آنها جهت صیغه واریز کردم و بعد از گرفتن پول مرا در لیست سیاه خود قرار دادند.حالا با مراجعه به پلیس فتا و تشکیل پرونده میخواهم بدانم آیا خود پلیس فتا حساب خانم را میبندد یا نیاز به دستور قاضی هم هست ؟ و سوال بعدی اینکه آیا جرمی شامل حال من هم میشود که مرا به دادسرا هم احضار کنند؟ چون حفظ آبرویم خیلی مهم است.ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
انسداد حساب نیاز به دستور قضایی دارد. خیر جرمی متوجه شما نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما جرمی مرتکب نگردیده ایید وبا وستور قضایی حساب مسدود میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام انسداد و رفع آن هر دو نیاز به دستور مقام قضایی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مقام قضایی دستور توقیف حساب را خواهد داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

جرمی متوجه شما نیست .
توقیف یا مسدودی حساب نیاز به دستور قضایی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به دستور مقام قضایی دارد و اتهامی متوجه شما نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
هر گونه اقدام قضایی نیازمند دستور قضایی است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نیازمند دستور قضایی است سوال دوم خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پلیس فتا با دستور مقام قضایی باید اقدام کند