مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به دادگاه تجدید نظر

درود
بنده حکم طلاقم صادر شده ولی هنوز اجرا نشده قاضی گفته تا مهریه پرداخت نشه حکم اجرا نمیشه دادگاه اعسار هم برام دو عدد سکه پیش و ده ماهی یک عدد سکه بریده من اعتراض نزدم ولی خانمم اعتراض زد و لایحه سر تاسر دروغ نوشت من در جواب لایحه ایشون لایحه نوشتم ولی فکر کنم دیر فرستادم به دست قاضی نرسیده برای همین دادگاه تجدید نظر چهارده عدد سکه کامل پیش گفته با همون ده ماهی یک عدد از دوتا یکدفعه کرده 14 عدد !!
میخواستم بدونم چجوری میتونم اعتراض کنم ؟؟ و اینکه کلا چه کاری از دستم بر میاد انجام بدم چون هیچی ندارم و بیکارم و هیچ مالی به نامم نبوده و نیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به قطعیت رای اعسار باید مطابق ان عمل نماییذ

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به قطعیت رای اعسار باید مطابق ان عمل نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از مدتی میتوانید درخواست تعدیل
اقساط را مطرح نمایید