مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه کمتر از قیمت واقعی

سلام. میخوام خونه ای بخرم با قیمت هشتصدوپنجاه میلیون تومن. ولی قیمت واقعی حدودا پنجاه تا صدمیلیون تومن بیشتر است. ایا خریدخانه بعلت ندانستن قیمت واقعی خانه توسط فروشنده و اینکه فروشنده کسی رو نداره که خانه را به قیمت بالاتر از قیمت من بخرد حکمش چیست؟ اگه همه قیمت واقعی رو به فروشنده بگن معمولا معاملاتی صورت نمیگیرد. چون همه برای سود معامله میکنن؟ حکم خرید این خانه بخاطر سود بالای مشتری جایز است؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،اگر با علم و آگاهی فروشنده از قیمت واقعی باشد خیر مشکلی ندارد.
والا تحت شرایطی ایشان میتواند ادعای خیار عین نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر با علم به موضوع بیع واقع شود صحیح است در غیر اینصورت قابل فسخ می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خرید خانه با قیمت بالاتر ، نه از نظر قانون و نه از نظر شرع هیچ معنی ندارد و کاملا صحیح است
طبق ماده 10 قانون مدنی ، توافق خصوصی بین اشخاص ، معتبر و جایز است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با علم واطلاع اقدام نماید منعی ندارد ولیکن اگر نمیدانسته وبعدا علم پیدا کند میتواند به استناد خیار غبن معامله را فسخ کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر با علم به موضوع بیع واقع شود صحیح است در غیر اینصورت قابل فسخ می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه با علم به موضوع بیع واقع شود صحیح است در غیر اینصورت قابل فسخ است