مشاوره حقوقی رایگان - غبن در معامله ملک

باسلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان محترم معامله دوسال از وقتش گذشته و چون زمین حقیر را به قیمت خیلی پایین خریده اند آیا میتوانم شکایت کنم ومیتوانم به زمینم برسم؟ با کمال تشکر حقیر را راهنمایی بفرمایید تا بتونم به حق و حقوقم برسم خدا رزق را از خداوند منان برای شما تقاضا مندم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مغبون شده باشید می توانید دادخواست فسخ معامله بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دو سال گذشته بی فایده است مگر کارشناس به قیمت دو سال پیش اعلام کند که غبن فاحش بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیار غبن فوری است و به نظر می‌رسد که با گذشت دو سال از انعقاد معامله، امکان فسخ قرارداد میسور نباشد مگر اینکه تازگی مطلع شده باشید.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

لز آنجایی که خیارات فوری هستند بعد دو سال بعید به نظر می رسد