مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ملک ارثی

با سلام . من تک پسر خانواده هستم و دو خواهر هم دارم .پدرم نظامی بود و بخاطر جنگ ریه هاش شیمیایی شده بود از نوع حاد . حدود ده سال پیش ازدواج کردم و چون مادرم هم قبلا فوت شده بود ، با پدر زندگی میکردیم . همسرم از تهران به خاطر پدرم به شهرستان اومد . مشکل تنفسی پدرم روز بروز حادتر میشد و اصلا نمیشد تنها بمونه و نیاز به پرستار داشت. البته هرکاری کردیم راضی نشد برای تعیین درصد جانبازی مراجعه کنه . و فقط حقوق بازنشستگی ارتش داشت . حدودا 8، 7 سال آخر دیگه منو همسرم حتی شبها نوبتی بیدار میموندیم. خواهرها حتی یکروز از پدر نگهدار نکردن . بعد فوت پدر خونه ای که توش ساکنیم هنوز فروش نرفته 15 ماه است و دخترا شکایت کردن و اجاره میخوان . در ضمن تمام هزینه کفن و دفن هم خودم دادم و کمک هزینه از طرف ارتش 300هزارتومن برام اومد وبه دخترا هم یکی 300 داده بودن سوالم اینه آیا میتونیم حق پرستاری لااقل برای همسرم دریافت کنیم استشهادیه محلی با امضا20 همسایه و معتمد محل و کاسب داریم چون همه شاهد زحمات ما بودند و حال بد پدرمو میدین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بتوانید ثابت کنید که قصد همسر شما پرستاری بطور رایگان نبوده احتمالا بتونید بگیرید . شانس خودتان را امتحان کنید .