مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره ملکی

با سلام. ملک ورثه ای هست که بالای سی سال در آن حضور داریم این ملک برای پدر بنده بوده که برای ساخت مسجد در محل ملک دیگر داده و مسجد محل این ملک و به ایشان واگذار کرده آن زمان و ایشان به خاطر اینکه هزینه سند زدن ندن وکالت خالی زدن و سند هم الان به نام شخصی دیگر هست که فوت شده و ایشان هم چندین ورثه دارد استشهادی کلیه محل و نامه مسجد با امضاهای معتبر هست که این ملک توسط مسجد با ملک دیگر جا به جا شده هست موجوده با کلی پیگیری توانستیم ورثه طرف رو پیدا کنیم که همکاری نکردن در خصوص به نام زدن چگونه میتوانیم پیگیر شویم برای اینکار ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما اگر مبایعه نامه یا دلیل دیگری برای مالکیت ملک دارید باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ، را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید.