مشاوره حقوقی رایگان - چه مدرکی برای به نام زدن بگیرم؟

سلام
خانه مسکونی ساختم و برای وام، پروانه ساختمان و مدارک دیگر را به نام همسرم زدم وام مسکن را به نام همسرم گرفتم. خانه تکمیل شده اما سند ندارد و پایان کار هم نگرفتم و فعلا قصد سند گرفتن و پایان کار گرفتن را ندارم. فقط پروانه ساختمانی دارد.
چطور میتوانم خانه را به اسم خودم بزنم که در دادگاه هم اعتبار داشته باشد و مدعی نشود؟ هبه، بیع، دفترخانه، برای به نام زدن راهی دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید