مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن ملک

با سلام
بعد از چندسال با شوهرم یک واحد خریدیم و مبایعه نامه به نام همسرم نوشته شد و الان که برای سند زدن خواستم 3دانگ به نام‌من زده بشه میگند امکانش نیست چون در مبایعه نامه ذکر نشده میخواستم بدونم این حقیقت داره ؟؟ برای سند زدن باید چکار کنم ؟ البته تمام چک ها و حسابهایی که پول ازش انتقال داده شده به نام من هستند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بر اساس یک اقرارنامه یا صلحنامه از سوی همسرتان 3 دانگ ان ملک را به خود انتقال دهید و یا از همسرتان وکالت بگیرید برای تنظیم سند سه دانگ مربوط به خودتان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به سه دانگ بین خودتان مبایعه نامه تنظیم کنید که فروشنده شوهرتون باشد و شما خریدار و موضوع معامله را سه دانگ پلاک مذکور اعلام کنید و ثمن معامله نیز در قرارداد قید کنید و بنویسید که نقدا دریافت شد و در قسمت توضیحات قرارداد توضیح دهید که در قرارداد قبلی شما ثمن معامله را پرداخت کرده اید و به همین دلیل شوهرتون به شما بدهکار بود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بین خودتان در خصوص سه دانگ بیعنامه یا صلحنامه تنظیم کنید

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

امکان سه دانشگاه رضایت خریدار وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بین خودتان یک مبایعنامه تنظیم کنید و بر اساس آن انتقال سند را انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انتقال سه دانگ را با توجه به پرداخت ثمن پشت نویسی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم خیر اصلا همچین چیزی وجود ندارد قرارداد به نام هر شخصی که می‌خواهد زده شده باشد سند زدن متفاوت برای سند زدن شامل مشخصات کسی که میخواهید سند بنامش بخورد و به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید ارتباطی به قراردادی ندارد  در صورت نیاز به مشاوره بیشتر توان تماس بگیرید