مشاوره حقوقی رایگان - چک بنفش برگشتی

با سلام شرکت ما طی فروش به یک کارخانه مبلغ کالا رو به صورت چک دریافت کرد و از اونجا که چک و برگشت نزدیم با مراجعه به کارخونه بعد از چهار ماه یک چک بنفش ( چک جدید ) دریافت شد که صاحب چک جدید به گفته کارخاته ورق سازی از شرکاست محل این چک هم پر نشده و چک برگشت خورده راه حل بعدی ما برای دریافت وجه چی باید باشه
ضمنا مگر در قوانین جدید همه حساب های صاحب چک نباید مسدود بشه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید دادخواست خود را به مرجع قضایی ارسال کنید
در صورت لزوم از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،از بانک مربوطه در خواست کتبی مبنی بر مسدودی کلیه حساب‌های نامبرده، ودریافت وجه چک از دیگر حسابها را تقدیم رئیس بانک نمایید،در صورت عدم موفقیت در دریافت وجه چک،از طریق خدمات قضایی در خواست صدور اجرائیه را از دادگاه بنمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید از بانک مربوطه درخواست کتبی مبنی بر مسدودی کلیه حسابهای نامبرده و دریافت وجه چک از دیگر حساب ها را تقدیم بانک نمایید و در صورت عدم موفقیت در دریافت وجه چک از طریق خدمات قضایی درخواست صدور اجراییه را از دادگاه تقاضا نماید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . وقتی شما بابت طلب خودتان چک گرفتید یعنی چک را قبول کرده اید و باید روی چک اقدام قانونی کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نسبت به احرا گذاستن چک اقدام واموال توقیف گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید دادخواست خود را به مرجع قضایی ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست اجرای چک را مطرح نمایید یا دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست خود را به مرجع قضایی ارسال کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید درخواست اجرائیه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر چک در سامانه ثبت شده جهت اجراییه اقدام نمایید درغیر اینصورت باید دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید