مشاوره حقوقی رایگان - ماده 20 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392

با سلام و عرض احترام
به استناد ماده 20 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ، شـاکی باید رونوشـت یا تصویر خـوانا و گواهـی‌شده اسناد و مدارک مورد استناد خود را پیوست دادخواست نماید.. آرای دادگاهها که فقط شماره کلاسه پرونده و شماره دادنامه و تاریخ آن مشخص است چگونه باید تهیه و کپی برابر اصل شود تا به مرجع صالح تقدیم شود.

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تصاویر آرامحاکم کفایت می کند شما می توانید به پرونده مورد نظر استناد نماید و از قاضی دادگاه بخواهید که پرونده مورد نظر را مشاهده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دفتر شعبه برابر با اصل نمایید.