مشاوره حقوقی رایگان - سوا ل اینکه یک قاضی کیفری قادر است برای یک پرونده دو دادنامه صادر نماید .

باسلام و خسته نباشید
احتراماً قاضی یکی از شعبات دادگستری لاهیجان در خصوص یک پرونده کیفری اقدام به دادنامه نموده پس از دریافت متشاکیان دادنامه اقدام به اعتراض به استان نموده که قاضی وقت مجدد برای همان پرونده بدون ارسال آن به استان جهت تجدید نظر اقدام به صدور دادنامه دیگر نموده بدون آنکه وضعیت دادنامه اول مشخص گردد. آیا قاضی یک شعبه می توان برای یک پرونده دو دادنامه صادر نماید باتشکر

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

سلام قاضی پس از صدور رای به جهت فراغت دادرسی نمیتونه رای صادره رو تغییر بده مگر اینکه رای نیاز به اصلاح داشته باشه که در این صورت مجددا برای همان پرونده رای اصلاحی صادر میکنه

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

خیر قاضی پس از صدور رای مشمول قاعده فراغ دادرس میشود و به هیچوجه نمیتواند در رای صادره دخل و تصرف کند مگر اینکه در رای مواردی از جمله نام طرفین و امثالهم اشتباه ذکر شده باشد که بدون کوچکترین تغییر در رای صادره صرفا با تقاضای یکی از طرفین رای را اصلاح میکند ولی حق تغییر مفاد رای را ندارد.