مشاوره حقوقی رایگان - دو شکایت از یک اختلاف

با سلام و خسته نباشی خدمت شما: یک سوال داشتم: در یک موضوع اختلافی دوطرف معامله از هم شکایت کردیم در دو شکایت جدا...ایا شکایتی بر شکایت دیگه مقدمه؟ ایا ممکنه برای هر پرونده دو حکم متفاوت صادر بشه؟

پاسخ ها :

امین اله شجاع

جناب آقای امین اله شجاع:

با سلام
اگه هر دو پرونده به هم ارتباط کامل داشته
باشه تقاضای رسیدگی توامان پرونده را بکنید .که هر دو پرونده به صورت همزمان در یک شعبه رسیدگی شود.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

دلایل و مدارک و حقانیت بر تاریخ شکایت مقدم هست، اگه شعبات رسیدگی کننده متفاوت باشد اعلام کنید تا در یک شعبه رسیدگی بشه